Wednesday, November 17, 2010

minimons smpai!

Aku was b'golek2, b'gulin2 dpn tv, bwh kipas and jap t'tdo jap t'jaga when aku t'sdr as if ada org bukak pagar. And immediately aku dgr, 'pak long!' t'jerit2 dr dpn pintu - and it was achik! Weh, minimons dah smpai. Tak jadi tdo aku. Kakak Areeyna in baju kurung wit tdung - she's pretty now. Dah besar panjang. And she's alrdy 11yo - thn dpn UPSR. Angah and achik in one suit bju mlyu wit songkok, sama colour wit their dad. Hazeeq pun sama. And wit in a sec., rmh mak abh yg senyap sunyi exploded wit screams and shout. After seeing me, the mons running all over cari pak su Soleh dorang plak. Their tok wan smiled, from ear to ear seein all dis - heh, i knw dis aint gonna last. Abah mght end up nanti lepak kat bilik baca buku je, bila dia dah serabut wit the minimons. Mak - awal2 lagi upon kak ngah and fmly smpai dah kat dapur. Damn aku wonder wats for tea jap lagi.. At times like dis, aku drown in my own world. Bdk2 ni dah msg2 besar pnjg. Damn time flies. Aku will definitely miss dis. The scream and shout. The mons bullying me. Soleh scream shait shooo-ing the mons out of his room. Lari masuk pintu dpn, kuar pintu blkg.. *sigh*
Post a Comment