Sunday, October 17, 2010

Sunday the Sutinah Day.








its Sunday. the day wit the great sun in it. hell yeah. and hell warm, as well. aku terjaga around 4am and tertido balik rite til 6.45am - and Subuh belum, kelam kabut since aku hav to be there in Padang Polo at 7.30am. by 7.20am aku alrdy there - aerobic for an hr, jogging for another 45mins.. and i am done - heading home.



its Sutinah Day, today. the day when u shld be doin nothg except mengemas rumah et al. being Sutinah as if Indo nyer org gaji - aku used to it. after all dis is my house, kalo aku tak kemas - saper lagi? so - aku started wit sapu lantai, vacuum ere and there, mop lantai atas bawah, tukar cadar sumer katil, sarung2 bantal, do the laundry, cuci sumer bilik2 air, lap debu bagai. itu baru dlm rumah - luar pun aku redah jugak since today is the only day. kalo tangguh2 - sha2 la aku tak settle bila2 pun.. so - aku gardening sket2, tukar air2 pokok aku, baja pokok, racun rumput and yeha - sapu lantai luar rumah. by 2pm - aku dah tersadai.. in towel sejak balik dr Padang Polo. haha.. mandi, lunch sket, Zohor.. and aku tertdo rite till 4pm. fuuhhhhh!!



now the disastrous part - lipat kain. argkhhh! dis is another one thang yg aku hate of doin. aku nowadays dah kinda ok wit do the dishes - aku used to hate myself bila kena basuh pinggan.. yuckkss! but now - think i am ok wit it. best plak main2 sabun tgk pinggan kotor then bersih kilat2.. and aku dah ok sket when it comes to shaving my own face - the goatee, the beard misai bagai.. tp still - the skill - damn i gotta learn it well yeah. aku cant help to cut my face again and again - tp no more bleed to death, God sake. above all - heh, i am learnin! hehe



err.. gotta go. nak pi kedai mamak potong rambut. and.. yeah, trim misai janggut. hehe






Post a Comment