Saturday, October 30, 2010

not-so-Amazing Race.

by the time done wit kedai kamera at Pertama Kompleks - the time was like already 12.30pm somethg - and we know we r gnna be in deep shait - for we r behind schedule. naik LRT - Touch n Go plak buat hal - aku kena beatur like damn - panjang seh! kaunter byk, tp yg bukak satu je.. around 1.30pm - smpai KL Sentral. terkejar2 plak cari bus ke LCCT.. and the bus was like kena tunggu btol2 seats sumer penuh, baru nak jalan. berpeluh jap celah bedah bila tgk jam. it is well known the ride wld take like and hr from KLS to LCCt by bus. so - masing2 muka dah mcm cepap - risau etc. tp yg penting - aku sempat jugak tertido dlm bus. hehehe.. and lapar! heh.
3pm smpai LCCT. masing2 terkejar2 heret beg masing2 ala2 Amazing Race from one point to another. masuk je - kaunter yg sepatutnya bukak, dah tadak org. panik sekejap - thanks God the staff was still there.. and mcm biasak - Air Asia - tu tak kena, ini tak kena.. and the kaunter we checked in - ada masalah teknikal plak. heh.
finally - by 3.30pm - we r down ere, think and wondering y la pintu T10 yet to be open while dah ramai tunggu infront of it. and gez wat? instead on 3.50pm - jadik 5pm. aku geram pun ada. tensi pun ada. perut lapar, nak terkenc sumer ada..
so ere i am - layan wifi free yg again, mcm cepap. jap ok, jap tak ok.
argkhh..
Post a Comment