Monday, October 11, 2010

mown-day, again!








another Monday, post so-called 101010. erm, 101010? wats dat? *sigh* i gez - as for me, nothg special pun, its jst a plain number. its a date. last year there was 090909, a year before was like 080808.. next year - 111111. so? hehe


kinda hectic Sunday yesterday. woke up early at 4am, aku dah tak bley tido - 6am Subuh, siap2 off for a jog and usual aerobik. balik rumah, had some plain breakfast, siap2 for another Community Work - aku dijemput untuk bg ceramah regarding physical and mental health among the elderly - anjuran one of the MCA nye cwgan kat Ipoh neh. thank God - yg dtg sumer ok2, educated. and i dun hav to talk in Mandarin watever not. balik - aku terus ke kolej - jadi juri untuk saringan karoake idol mender ntah anjuran budak2 neh.. since final next week. ok jugak - kelakar pun ada, yg bagus pun ada.. yg so so pun ramai, yg ke laut tp confident giler.. lagik ramai. errmm.. by 4pm tak settle2 lagik - aku dah penat, telinga dah bingit, and aku dah lapar.. basically - aku hav to skip one of the rumah terbuka, since dah lewat.


balik at 5pm, dorg ajak kuar plak pi Tesco - beli brg bagai.. and aku jst follow - tho deep down, darn i need a lil bit of crashin God knows! by 9pm finally aku dah kat rumah - paper budak2 tak marking lagi, assgments dorg tak sentuh2 lagik sekotak A4 Double A tu. errmm.. mandi2, solat and aku started drillin.


woke up wit the wish i dun hav to go thru dis kinda day. i hate dis. the feelin of groogy and such. and coupla thgs yg buat aku serabut and a bit more.


btw - happy Moan-day! *yawn*










Post a Comment