Thursday, September 9, 2010

Sumi Jelly!

Rmber Sumi Jelly? Alar, jelly buah2an dlm plastic pack tu.. Heh, one my old time fav. Erk, nah. I am sori. I din mean to make droll, its a last day of Ramadhan pun .. But dats wat comes to my mind each time aku drive thru Jeli. Pekan Jeli? Nope, nvr been there pun. I dun even knw how it is like. Pekan Jeli. Jelly nyum nyum.. Since the road aku went thru ni tak cut thru Pekan Jeli and i dun see any needs to singgah, so smpai skang aku tak sggah la.. heh. Its 7.10am, aku dah masuk Tanah Merah. Aku mula naik serabut dgn bdk2 yg travel naik moto neh. I am sori to say, but it aint too much kalo aku ckp bdk2 mcm ni penyebab most of the xcdnt. Bwk moto laju2, cilok2 potong kete org mcm nak kejar malaikat maut, then bwk tgh2 jln and slow down, bersaing2. Aiyo, geram aku. Aku tau dis aint my bapak nye jalan raya. And it aint their fathers as well. Argkh!
Post a Comment