Monday, September 13, 2010

siaran tertunda - plygrnd!



haziq, sarah, hasif and damia/sarah..







minimons at random,
pak cik and the kids,
pak long and the others..








closed-ups - Hazwan aka acik, kakak aka Areeyna
Sarah and Kimie aka angah.







nak join?







yayyy!






nah. dis aint today. ni siaran tertunda - it was petang semlm.. when aku and abg cik (pak cik budak2 neh) terpaksa heret all the minimons pi playground - for dats where they wanted to go.. and for bringing em all there will put mak, angah and other esp abah at peace sekejap.. haha


we had fun there - tho aku and cik had kinda tuff time nak kepung budak2 neh yg lari bertempiaran mcm kena kejar antu raya.. most of the time - cik dok kalut dgn Sarah dia je, leavin me and Areeyna terpaksa tgk2kan all other minimons. tp aku syok tgk budak2 neh let loose - lari ere and there like nobdy biz. nak je aku join sama.. heh.


---


aku cancel off sumer plan esok ari - i jst wanna stay back home. its b'coz 'kawan' si Soleh adik aku yg bongsu ni nak dtg.. yeah - dis is aint ordinary 'kawan' - its a gla.. special one! wah!! ampeh aku langsung tak di beritahu pe2.. mak plak yg cerita kat aku.. time aku 'soal siasat', Soleh sengih2 jer.. kejis ko Soleh! dah tgk gambar - wah, chanteks!


---


cik and family dah balik. angah and family pun dah balik.. dat means all the minimons r not in, anymore.


damn i feel so senyap sunyi la pulak.. :-(











4 comments:

Nawiderahman said...

Cemel sangat... Pak Long

jerry maguire, jr. said...

erk, the minimons r! haha

thanks, prof!

Ghaz Sanusi said...

'kawan' paklong nya bila pulak. jangan tunggu lama2, nanti lama2 dia jadi masam ;p

.. ngeh ngeh ngehhh

jerry maguire, jr. said...

Ghaz - kan!