Monday, September 13, 2010

siaran tertunda - plygrnd!



haziq, sarah, hasif and damia/sarah..







minimons at random,
pak cik and the kids,
pak long and the others..








closed-ups - Hazwan aka acik, kakak aka Areeyna
Sarah and Kimie aka angah.







nak join?







yayyy!






nah. dis aint today. ni siaran tertunda - it was petang semlm.. when aku and abg cik (pak cik budak2 neh) terpaksa heret all the minimons pi playground - for dats where they wanted to go.. and for bringing em all there will put mak, angah and other esp abah at peace sekejap.. haha


we had fun there - tho aku and cik had kinda tuff time nak kepung budak2 neh yg lari bertempiaran mcm kena kejar antu raya.. most of the time - cik dok kalut dgn Sarah dia je, leavin me and Areeyna terpaksa tgk2kan all other minimons. tp aku syok tgk budak2 neh let loose - lari ere and there like nobdy biz. nak je aku join sama.. heh.


---


aku cancel off sumer plan esok ari - i jst wanna stay back home. its b'coz 'kawan' si Soleh adik aku yg bongsu ni nak dtg.. yeah - dis is aint ordinary 'kawan' - its a gla.. special one! wah!! ampeh aku langsung tak di beritahu pe2.. mak plak yg cerita kat aku.. time aku 'soal siasat', Soleh sengih2 jer.. kejis ko Soleh! dah tgk gambar - wah, chanteks!


---


cik and family dah balik. angah and family pun dah balik.. dat means all the minimons r not in, anymore.


damn i feel so senyap sunyi la pulak.. :-(











Post a Comment