Tuesday, September 7, 2010

sampin raya.. FOC! wow.







done wit the class today - basically u know how it is.. pre-raya mood dah invaded like everybody.. bukan students je, lecturer2 pun sama! so - aku hav to think of somethg good - rather than jst giv em a lecturer yg sah2 dorg tak dgr - its like they r there, but 'not exactly there'.. they r hearing but not listening, they see u like.. wow, concentrate giler.. walhal the brain is merayau somewhere else. heh.. been a student before - i know how it is.. so aku bincang synopsis topik, soalan2 yg possible kuar formative nanti (its not possible - but sah2 kuar! bley?)


assembley dis mornin. and sessi bermaaf-maafan among lecturers and the students.. soalan yg biasa aku terima every year r like.. 'sir, nak duit raya', 'sir, bila open house?', 'sir, raya mana thn ni? nak pi rumah..', 'sir, raya dgn saper thn ni?' (keji tak) and a lot more.. aku amek pendekatan mudah - sengih2 je.. ada yg laser2 aku - aku laser balik.. hamek. time nak salam2 mintak mahap pun sempat lagik la kan nak laser2 aku! cisss..


ramai lecturer dah start cuti. and pg tadik - i was like tergamam sekejap - 7am tp jalan dpn rumah aku was like kena langgar dekat garuda.. tak bz, tak sesak.. like - eh, mana pi sumer org? apa dah jadi? depa tak keja ke? mcm tu.. and then aku realized the fact dat - aku je yg keje ari neh.. and yg lain sumer dah kat kpg! heh.


received a parcel today. a sampin in it! bunga tabur! whoaaaaaaaaaa.. hijau some more. aku nyer theme kaler thn neh! muahahaha.. definitely - aku fall for it, exactly aku open it kotak. thanks a lot - to whom dis may concern.. thank u so much!












yayyy!!!






Post a Comment