Wednesday, September 8, 2010

pre-raya!





tak payah tag kot kat FB, eh?
hehe






finally aku done dgn nearly most of the DIY thg yg aku dok pulun buat dr pagi smpai around 3pm.. i am glad i am done wit it, for aku tau bad habit aku - suka bertangguh2. heh.. syok plak tgk rumah aku kali ni, dinding dah tak kosong lagik.. and syok plak ber-DIY! haha.. and yeah; it really looks like a real home, now! ermm


and aku done wit the packing as well. and lepas isyak, aku nak masuk tido la.. tp perut still rasa mcm 'tak berapa kenyang' lagik. and aku cant help thinkin of McD Double Cheese Burger.. nak kuar? mmg tak la.. kete dah parking elok. nak call delivery? ermmm.. nak ke eh? rasanya elok aku goreng Maggi je la kot. esok aku makan sahur lain la..


and gez wat? raya confirm ari Jumaat. baru tadik pengumuman.. w'pun basically aku a bit annoyed dgn khabar angin ckp raya Khamis - tp aku confident raya tetap Jumaat. since kalender kunda said so! bley? hahaha


esok seawal 3am aku dah nak bertolak. ngeri aku dgr si Wawa yg otw balik Kelantan ckp kereta sesak giler.. mati larr.. hope early trow morn tak la sesak sgt.


btw - kalo aku dah tak update dis blog till raya nanti, aku nak amek kesempatan nak wish all u ppl out there;




SELAMAT HARI RAYA
AIDIL FITRI
MAAF ZAHIR & BATIN!!






have a great off-days wit the family, enjoy every seconds of it. drive safe, come back in one piece.. u hav a great one, then ya!


chiao.











Post a Comment