Saturday, September 11, 2010

pheww! finally..

Finally, aku smpai jgk rmh. Penat giler drive. Keter merenyut renyut. Yg laju, laju. Pi la dulu aku tak kisah pun. Yg slow merangkak ni yg buat aku gigit stering tahan sawan - bodo weh.. Dah tau jalan slow, reti2 la bwk tepi2. Ni tak, tetap nak drive tgh2 jalan.. Nak je aku redah. T'byg2 je as if aku drive BumbleBee therefore aku bley je redah kasik leper je tgh2 jalan. Heh. And by the time aku potong kete2 neh, nak je aku bukak tgkp lmbai2 mid finger aku kat drive yg b'kenaan.. ala2 Queen Elizabeth. Kejis. Smpai je rmh, mini2mon dah arnd. Anak2 angah due nak dtg, and anak2 cik - Hasif and Sarah r arnd. My God. 2 org ni je dah cukup aku nanges kepiluan, dek degree 'kenakalan' dorg neh. Heh. Urut dada byk2, ok. But its gonna be fun. Tak sbr nak tggu kak ngah balik. Cik and fmly esk dah balik Kedah. And gez wat? Dapur mak penuh dgn menu2 yg tak masuk akal. Matilerrakugumok. Heh.
Post a Comment