Monday, September 13, 2010

mandi manda..









Lata Sungai Siputeh.






i am done. and i am damn tired. try to take a nap a bit - but tak bley lena la plak.. budak2 neh, lepas bedal bihun soup and ABC.. smpai rumah terus tergolek bwh kipas tak hengat.. masing2 refused nasik tho opah dorang masak ayam masak merak, kangkong goreng belacan etc.. aku pun kenyang Ya Rabbana. best pla bihun makcik tadik.. RM2 mcm penuh pinggan. and ABC cuma RM1, budak2 ni masing2 tak abes - pak long jugak yg tolong abeskan..


dah tertunai janji aku dgn minimons - dr semlm lagik dorg dok tuntut nak pi mandi sungai dgn aku.. nak pergi awal - aku kena pi market la plak, so around 11am baru bertolak pergi, and by 2pm.. kitorang dah kat rumah..


otw back - acik si Hazwan was like seein me in the face and 'pak long petang ni kita pi playground plak eh..' and i was like - seein him in the face wit a full unbelievable reaction dat instantly he response, 'erk, tak pe la pak long.. kita rehat je!'. kelakar pun ada. aku tenung je masing2 dah menikus. dah semlm ptg aku whole ptg kat playground dgn dorang - frankly speaking, aku'd opt to jaga anak kamben satu kandang rather mcm ni.. but trust me - i had a great time wit em all, around.






Post a Comment