Sunday, September 5, 2010

malas..







9am aku dah siap start kete bagai, and hit the road. kinda weird plak - traveling dis far, alone. and barang aku cuma satu backpack yg tak penuh pun.. damn the car felt so lite and aku rasa aku did pecut luar biasa today - for at 11.30pm aku dah dlm Grik, 1.30pm aku dah dlm rumah. cemaneh? tau mak aku ni sah2 la berkodi2 kena leter.. all thru the way - aku pasang radio je, alternate wit my mp3 player. muak asyik dgr ATB and ALicia Keys, so tukar dgr radio.. there was coupla roadblock - all dis policeman tunjuk their authority wit muka mcm nak telan org idup2.. biar la. aku tak bwk any dadah ke haper pun. hehe..


sampai rumah - aku bergegas anta moto kapchai aku ke kedai since kena tukar tiub. bocor kot.. i am gonna need dat with in dis coupla days, God sake. balik rumah - aku did some laundry, kemas rumah pe patut.. and get myself online. busan plak sorang2 neh - nak buat pe tatau. around 6pm nanti aku pi la pasar ramadhan jap kot - teringat air tebu la plak.


and gez wat for berbuka? aku gulin2 dpn tv, get the phoe and called 1300882525. dah lama dok teringat nak mkn pizza - Ipoh Domino tadak, Pizza Hut pun jadik la.. super supreme regular, sup and 4 pieces of deli chick wings. cukup la. i mean - lebih dr cukup la kot. sahur - think i shld do mamak after midnite, kalo rajin. kalo tak - aku telan air liur je. and aku done callin up Impiana Casaurina for 2pax iftar dis 7th Sept. heh, cant wait..













damn, berpeluh2 aku tgk pic neh..
lambatnyer nak cukup time..










Post a Comment