Saturday, September 11, 2010

KFC? Market jual ayam?

Dats wat come xcros my mind by the time aku singgah KFC Grik. The crowd damn happening, ramai giler. KFC siap put up tables mcm kat kdai2 mamak along its coridor. And gez wat? Nbdy sits there pun. Musykil jap aku neh, pe kes bergrombol2 manusia nyerang KFC Grik neh? Apakah? Ngapakah? Adakah a) org2 Melayu kita dah muak mkn lemang ketupat rendang bagai? b) apakah karena its Syawal, post-Ramadhan; time puasa dulu its like no way Josè nak pi KFC time siang ari and kalut dgn air tebu? c) sumer org sakan beraya mls nak bukak kdai mkn, thus org ramai kena la mkn kat KFC? d) sumer org benti KFC maka aku pun harus benti dan mkn di KFC jua? e) tiada jwpan yg berkenaan, f) sumer jwpan di atas btol belaka. Heh. The truth is aku penat and bosan giler beratur mcm neh. Beli tiket kat Bkt Jalil pun tak teruk mcm ni. Mkn kat bwh pokok dkt ofis aku pun tak mcm neh, ni aku siap cuci kms meja senirik lagi, lap sos cheesy bersepah2 bagai. Argkh. Kejis.
Post a Comment