Monday, September 20, 2010

i am done!








done wit most the thgs i need to do, for today. pagi tadik, aku invigilate formative for one hrs - budak2 ni kecoh sekejap by seein kelibat aku bwk kertas soklan masuk hall exam - mengong. and they too - sah2 la mabuk ketupat, rendang bagai - its like instead of havin their brain up there in their skull - they r havin nasik impit up there, siap dgn kuah bagai - fillin up the cavities, alrite. soalan senang ckp susah. even aku dah bagi klu pun - still tak nampak byg.. no wonder. i bet dorang still terbayang2 kueh sempret instead. or kueh tart. blueberry tart? euw. the color is weird. and the taste is like.. dis is wat? blueberry? naper rasa nenas je? mcm tu. yeah - tart nenas pls! erk, sorry. dis doesnt make sense. btw - so be it - kalo klu dah bagi pun ko tak reti2, elok bagi je paper tu kat aku, soh aku je jawab. sure la aku score.. kejis!


and the same thg dgn budak2 ptg - senior dat is, paper MACP Clinical Pharmacology. haiyooo.. bacteriostatic/bactericidal pun tatau. where as dats the basic thg to know when ur dealin wit pharmacology. kerjis. aku mls nak tolong byk2. nanti SUP tau - kena buang keje plak kang. kena buang keje kalo - sapa nak byr Astro aku? larat ke aku nak ngadap TV3 je? haiyooo.. mati keras aku dgn 1 M'sia like 24/7. and citer hantu. yg tak masuk akal tu. nak kata takut, idak le jugak. suam2 kuku je. heh. aku bley je decide not to tell, at all - tp kesian la.. aku bukannya bg jwpan pun.. klu2 je. tak salah kan? and thank God - at the mid of it Mr Bong and SUP guy Mr Zul dtg buat pemantauan. aku buat tatau je la.. since dorang big-shots, aku kuli2 je.. so bila stdnts angkat tgn nak tnya itu ini (where as i know wat it is) - aku pass directly to Zul or Bong. hah. hamek ko! exam - senang je. ko baca, sah2 ko bley jwb - w'pun tak up like in the notes. sipi2 pun ada insyaAllah. its either ko lulus, or ko fail. tu je.. pe susah eh?


shall hit the track for a jog sharp at 5. cuaca ok je.. tak panas and tak de kemungkinan yg bley nyebabkan aku itam lebam; w'pun aku tau.. aku tak le putih mana pun. heh!.. mlm - gym. aku cannot afford to let everybdy gigih pi gym bagai - while aku asyek pekena triple cheesy sajork. owh, btw - gym aku tadak kolam renang la.. cemaneh? gtew. hehe


gtg. see u when i see u. take care!







Post a Comment