Thursday, September 23, 2010

f*ck!








u know wat? aku rasa tahap kesabaran aku dah up to the max. aku rasa nak pelengkung je sekor2 yg dok dtg jumpak aku and citer mcm2 - biar sekor2 tukar muka jadik cipan. be it - ko pengarah ke, timb pengarah ke, ko junior aku ke haper.. aku geram. aku menyampah.


frankly speakin - aku dah meluat. 6 - 7 thn aku tunggang langgang - sacrifice weekend bagai, work like a pig (even tho u think ur workin smart), it goes rite to the drain. the fact is - kalo ko tak pandai jilat, ko tak pandai pasang air-cond rite hala ke bontot boss ko - dats it. tak payah la keje rajin2, tak payah le keje btol2. buat keje mcm kimek pun tak pe - asal ko make sure bontot bos ko sejuk 24/7. and yeah - jgn guna kipas dinding ye, let alone kipas siling bertajuk KDK sekali pun. make sure it is an airkon yg maha tinggi kuasa kekuda nyer.. biar beku bontot bos ko pun, tak pe. lagik bagus.


owh ye. for all those big-shots - need not to come to my room and say sweet words bagai. i dun need dat. i mght be 'younger' than u - mcm anak2 korang je.. but i aint a freakin idiot. tak payah nak tabur2 ayat manis tanam sugar-cane along yr mulut yg busuk tu - so dat aku'd go lembut ati and back u guys up. u dun knw how it is for us - u r so bersuka-suki had ur arses terpaku atas kusyen tebal masing2, and we r the one yg do all the bulshait, cleaning shaits u guys left behind.. so - if u think i am gonna sit down and claim 'tak pe la..', better think twice.


and yeah - satu lagi - tak payah la ngadu domba dgn aku.. aku dah malas nak dgr. korang pi balik and didik le anak-anak korang elok2, so dat when they dah besar nanti - tak perangai mcm korang.


period.












4 comments:

Ayub Khalid said...

adeh!.....(O_0)"!....anw,,,express our feelin' sometimes will rlease our stree lah Mr Shahe....and same goes to you...demmm!!...sound like the boss nk suh buat sume krja2 dia jer...grrhh...saya tamau!...hah....Sabar2....

ezam said...

marah bebenor neh..

takpe2 niatkan semua kerja kita kerana ALLAh inshaallah adelah hikmahnya nanti..


*cakap pandai je guwe nih*

mohamad syahrizad said...

sabor ler abg shah..ape nk buat dah perangai dorg dah cm tu...like f**king sh*t.....

Jaye Dubious said...

Yes. No need to give me sweet words. Just give me my due respect. I hate when this kind of thing happens!