Wednesday, September 1, 2010

brian-less now.








done wit the meeting at 1pm, aku off lepak bilik je. mls nak kuar2 'mesyuarat tingkap' bagai.. penat weh, dkt 2 jam lbey meeting. meeting - nah, it doesnt sounds like one.. its like mcm - briefing? or err.. nagging? aku was like duduk diam2 je, since most the issue tak de kena mengena dgn aku pun - aku kan 'budak baik'! huhu.. Ajak duduk on the left side, Apiz on the right. Rod infront of me. Ajak tersengguk2 tido - sekali sekala kena la siku dgn aku, where as Apiz sibuk dun tunjuk sms-es dia.. a new scandal lah pulak! AMK? bley? haha.. so kesimpulannya - aku tatau pe butir mesyuarat ari ni, tho nama aku Pengarah sebut 4 - 5 kali.. and time tu je aku buat muka like 'btol2 pay attention'. hehe


its 4pm, and its raining. menci la.. kalo duduk rumah, tak plak nak ujan bagai.. tp kat ofis - mcm nak ribuk kat luar nun. hold on - bukan aku benci since its ujan, eh. takbaik.. jst dat i cant help myself berimaginasi kalo la aku kat rumah time-time neh.. unfortunately, i am not. heh!!


majlis berbuka puasa anjuran Kelab Toastmaster ari neh. Mr Bong was like 'paksa' aku suruh dtg.. haiyooo.. bley tak aku nak berbuka puasa kat rumah, rileks-rileks, less-formal and need not to wear kemeja bagai - jst for berbuka puasa? esok pun sama - ada majlis berbuka puasa dgn anak-anak yatim anjuran kolej - ok la, aku dtg la kot.. tp ari ni.. argkhhh..




---




nak muntah ijau plak aku buat CME Online ne.. clinical findings la, MCQ la, apa la.. huargkhhh.. damn i jst cant think!


where did i put my brain eh? shait.








Post a Comment