Saturday, September 4, 2010

a br8away

At 4am, lps sahur, mandi, solat pe patut - aku did a bit of packing, kunci rmh, start kete and off aku hit the road. Wit 2 bottles of Red Bull, my Sony mp4 - aku drive thru the dark. And heh, it seems like bkn aku je yg dah on the road, tp many more. Highway towards Kuala Kgsr - byk la jgk kete. And lori of coz. Aku bukak tgkp, load my ears wit ATB's, and.. wow, bley thn sejuk. 6am aku dah kat Gerik, sggah solat Subuh. Heh, kalo mcm ni sah smpat aku sggah kdai nasik krabs fav aku kat Bkt Bunga tu - pekena nasik krabs yg ori, tea tarik gelas besar suam krg manis. Tp, darn aku puasa. So nampak kdai, telan air liur pun cukup la. 7.45am aku dah approaching Jeli. Haha.. Ok tak aku drive? Still berkabus. Rasa mcm kat Fraser, heh. ETA according to GPS neh is 9.05am. Yayy! Tak sbr for Wakaf Che Yah's time. I mean, Wakaf Che Yeh. Che Yah is Pinkie. Heh. Target - songkok, 2 set butang bju mlyu, 2 sampin songket, kain pelikat utk Soleh, cik and abah. Utk mak.. nanti la aku tgk pe patut.erk, nak cri petrol pump jap. Nak terkenc. Heh.
Post a Comment