Sunday, September 19, 2010

at random - Ulu Chepor.




























freezin!





yeap. dats wat i did during the lunch time - semlm. drove to Ulu Chepor - aku siap terlajak sampai ke Klebang bagai. lama sgt dah aku tak pi sini - it was like yeaaaaaaaaaaars back. so - semlm.. aku let the others berendam mandi bagai, while aku went around amek2 pics. or - istilah skang.. picit-picit. i mean - picit-picit kamera ye, adek2. heh.


and fcuk me - aku lupa nak bwk tripod. sure ada yg leter aku nanti, 'beli tripod mahal2.. tp tak pakai' kinda thang. sorry la. cheQ tak plan pun. bila time low shutter speed tu - tgn aku terketar2 nak hold still the kamera. kejis, kan? so - hasil nyer pun tak seberapa lah! heh.


hope to do more wit dis, bila2.


mean while - enjoy Ulu Chepor!






Post a Comment