Thursday, September 9, 2010

ajarkanku pantun raya!

By 8am aku dah terpacak dpn pintu. Sumer org still tdo! Jeles aku. Mandi2, aku smbg tdo jap. 3am dah bgun, driving dlm gelap btol kena cncentrate, makes me penat rasa weh! Arnd 11am aku bgun, tlg2 pe patot. They dun do lemang ere in Kelantan, xcpt for 'ketupat manis' or 'ketupat lemak'. And tapai. Yes! Inbox aku mula penuh dgn msg2 b'bagai2 jenis dr number2 anonymous yg aku rasa sah2 la stdnt2 aku - msg raya ayam lembu itik la, pantun syair bagai. Aku bls la mana yg ada, ringkas2 je. Tak pandai aku nak ngarang2 or forward msg2 yg org anta kat kita. Hehe.. Skang nak buat apa tatau. Argkh.
Post a Comment