Sunday, August 15, 2010

ceriti di pagi Ahad.





gersang?
auw!!









thick skin.







hangin' tough!











had the above jst now - kat pokok
bunga raya abah.. dis lalat was so damn
sporting - aku amek byk shots, tp dia buat selamba je..








and dis credit to angah -
dia siap tepok tampar all nyamok
aku 'kumpul' atas daun..
the name of the masterpiece -
'nyamuks landing'.








Haziq still wit his free-style..
best je aku tgk dia landing.. jeles!










lepas sahur - aku golek2 jap waiting for Subuh. done wit Subuh - aku terus smbung my MuMu-mode; aku was kinda sleepy since semlm aku din really get the chance to sleep pun - i mean, i hardly sleep. tensen je aku dgr minimonsters neh berdengkor dlm pelbagai kaedah and bunyi. but then - alhamdulillah; aku dpt jugak lelap post-Subuh.. but around 9am aku dah terjaga since angah dah started banging on the door.. heh.


nothg to do - aku go around the house wit the camera in my hand. aku blank - not knowing apa lagik left to shoot. erm - aku come across one lalat yg green in color (lalat taik eh?) tu at pokok bunga raya abah - heh, so damn sporting aku snapped coupla pics, selamba je dia buat tak tau.. since angah and acik dok ikut aku - rimas la. one thg wit acik - dia suka sabotaj aku time amek pic.. goyang pokok, it he knows aku amek dat object.. buat bising etc. geram aku! no matter how many time aku smack down dia - mcm tu jugak! heh. angah je sporting.


nak siap2. nak pi tgk Damia.. i hope she's doin ok now. managed to talk to her on the phone - damn i am glad!








Post a Comment