Monday, August 30, 2010

*yawn 245x*










boring!





u knw wat i do? i am marking stdnts' nyer assignments. and i dun feel like doin it, at all pun. nak kemas bilik - makcik cleaner dah brp ari tak dtg2.. tak kan dah cuti raya kot? and again - aku malas. called mak - she told me kak ngah is heading back to kampung mlm ni - wit all the minimons of course. lagik la aku berdebar-debar.. nak je aku balik rumah and pack - terus balik rumah mak.. so aku wld be there earlier than all the minimons. and aku keep on thinkin mak nyer masak lemak tomato, all out sudden. argkhhh.. mencik lah!


Apiz tak abes2 dtg masuk kaur bilik aku - last week he was on leaves - the whole week God sake. so - he needs someone to keep him update la.. kerjis. aku lah! aku ni apa? PA ko? heh. hahaha.. Ajak jap je aku nampak muka dia - i gez he aint in a good mood la kot; muncong je muka.. malas aku nak tanya dis and dat.


think i shld be kemas-ing my table and.. zasss!









Post a Comment