Tuesday, August 31, 2010

baru pkul 5..

Dats wat acik keep on saying. After jumping high up to the sky, bully aku like nbdy biz - he finally sort of 'giv up'. Dah lembik. Rengek2 to her umi nak b'buka puasa, yet the umi 'buat tak tau' sajork. Damn, dis is the time for a payback. A single ajuk je dah buat him keriaw, and damn i loike! Heh. Angah (pic) tetap maintain cool. Mmg pelik. I mean sgt2 pelik. The best part is, dia rajin sgt mandi, rendam lama2 dlm bilik air. Kakak ckp, 'angah minum air kolam la tu..'. Of coz tnya dia, sah2 la dia tak ngaku. Tp aku pcya, mesti ada muslihat. For kecik2 dulu, aku pun mcm tu! Air kolam pun, air kolam lah. Asal air je, ok. Umi bdk2 ni pun sama. Haha.. Bukak shower, nganga mulut luas2. Keji kan? Skang time bdk2 ni plak. Aku tau - u cant lie to a liar gtew. Hehe.. Aku malas sgt turun dapur. Bau mcm2 Ya Rabbana. Ada nasik ulam. Nasik lemuni. Ikan sweet sour. Agar2 pandan. Samosa. Masak lemak tomato. Asam pedas keladi. Air cincau. Ikan pekasam. Dan lain-lain. Tu yg aku tau since mini2mons ni yg citer. Dgr citer pun dah luluh jiwa raga, lambat sgt jam ni jalan rasanya. Heh. Aku dah tak mau pi mana2 dah. Cukup la tghari tdi bwk bdk2 ni pusing kampung naik moto, tgh2 panas. Tensen aku. Due pi playground ptg ni, sah2 aku tak rela lagi dah. Penat!
Post a Comment