Saturday, May 1, 2010

Pangkor - Teluk Dalam Resort..

Finally, Teluk Dalam Resort @ Pangkor. And its raining. Aku and Rod lepak sblh je, tgk si Ajak handle budak2 neh. Mr Bong pun tak smpai2 lg, so while budak2 serbu lunch, us three t'paksa tggu Mr Bong. Bengkek je muka si Rod. Aku tau dia lapar, tdi mkn breakie dia tak nak - while aku dgn Ajak hentam semcm tdi.. Kaki aku kiri kanan dah melecet, Crocs baru nye pasal. Rod ckp aku shldve 'gigit' it first, but since aku did not - now kasut ni dah geget kaki aku. Cemaneh? And Rod ckp 'its too late kalo ko geget skang pun'. Haha.. Kej lah..
Post a Comment