Friday, April 16, 2010

another TGIF!





morning!! heh. its Friday alrdy.. sekejap je.. baru je aku rasa last week when i was there in INTAN for the last day before aku off for Tioman - and dat was like, last week Friday! goshh.. time really flies.


woke up early, w'pun aku off for MuMu darn pretty late semlm.. around 1.30am finishin up my thang. erm - tak siap2 lagik pun. kena sambung jap lagik. its Friday - so baju melayu la.. aku remember pagi tadi, realizing dat aku belum press any for today; aku main capai je, mix and match. the end result is like - aku ended up in baju melayu hitan hitam putih. heh. mcm taik cicak la plak..


scheduled for Sociology class today dgn budak2 Hafiz - tp aku postponed je ptg kang - let the stdnts buat a bit of homework on the topic before aku masuk ptg kang and run the whole shait je.. CME pagi neh, by one of the senior. nak pi la jap lagik..


and kena jadik MC bidan terjun (not dat aku jadi bidan) for majlis perpisahan Mr Kesavan and Along - one of the best kerani around during the lunch hr. keji la dorang neh.. time2 mcm neh, aku jgk yg kena.. why cant i jst go in, hav a seat, sembang2 and mkn free je?


heh!











Post a Comment