Wednesday, March 3, 2010

psycho-day.





Cognitive Psychology. Child/Family Psychopathology..
haiyoooo.. jgn aku plak yg psycho.. ampun!!







woke up at 6am for Subuh, aku cannot help myself to doze off a lil bit more. the crib looks so tempting dat i cant help myself to fly back to MumuLand up till 8am, when my alarm clock screaming out shait. off for a shower, made myself a bit of breakie - aku panaskan murtabak segera yg byk stacking up the fridge tu je, and a big tumbler of Nescafe. enuff for the morning - at least rite till lunch la kot. malas nak kuar..


semlm - aku managed to finish up a Unit of Introduction to Cognitive Psychology. full of sejarah and facts yg enuf buat kepala aku ting tong - rasa nak hempok je meja stdy je.. so by 10.30pm or 11pm mcm tu - aku dah mula tersenggok2, and off aku for the crib la.. set jam and at 2.30am - aku dah bangun - mandi bagai, and read.. again! heh. ok la - at least, wit my mp4 around. by 4.30am or 5am mcm tu - aku dah restless.. haha.. pe lagik, tdo lar!!


mission aku ari neh - simple. aku nak finish up (or speed up, at least) on my Cognitive Psychology. before aku start of Psychopathology of Children and Family. sounds nice. tp bukak je nota/module - silap2 bley jadik psycho. heh!


gtg. dah abes makan. time to concentrate.. *yawn*. time2 mcm ni la teringat nak tgk Astro, nak tido, nak ber-FB bagai. sangat-sangat kerjeh.


heh!







Post a Comment