Tuesday, March 2, 2010

exam..





done drafting the questions - aku terus submit ke SUP. settle keje aku - berminggu2, asyek bertangguh2 je. heh. bukan pe - penat siot buat soalan neh - ber-level2 mcm ampeh. tahap kefahaman la, aplikasi bagai. tak kan le nak tanya 'definisi' sajork.. heh. tak pyh dah fikir2.. so - mlm ni dah bley bukak buku, model, notes et al and start reading. no FB, no YM! and such. no FB? ermm.. dats tuff, eh? kalo tak on lappy, on mobile. aiyooo.. kena campak modem/router kat rumah tu masuk stor dulu la kot, eh? tp kalo peh penat2 study, FB sekejap2.. tak pe kan? kan? *yeah rite*


at 2pm tadik - aku had a discussion wit around 20 stdnts on MSE - aku malas nak ke clinical area/ward - so aku call back all the student to the hall.. and had a discussion. and around 4pm tadik - settled. so aku perambat je la budak2 neh - balik hostel. dgn syarat - mcm biasak - dok bilik diam2 till 5pm. no Jaya Jusco, no goin around tawaf the round-about for kalo eksiden ke, mati syahid tgh jalan ke.. aku jgk yg kena berjawab nanti. heh.they gav a good response, involved wit the discussion very well.. so - no harm la kalo aku reward dorg sket wit balik awal a bit - to hav a proper rest etc. and aku pun bley do a bit of work - sebelum 5pm.. incldg updating dis blog. erk. heh!


rasa anxious giler. nak exam nyer hal. aku hapah pun tatau. bley sawan mcm neh. errmmm..








Post a Comment