Saturday, January 23, 2010

ampeh!

Aku geram sgt dgn management UPM neh. Jadual ikut mak bapak dorg je tukar. Ko rasa nak bg lecture ari Sabtu, on je. Tp kalo tak suka, ko tukar je Ahad. Or bosan, kensel je. Then yg dtg lecture la yg sakit. Aku bukan nya duduk sblh UPM pun. Its not like rmh mak bapak aku dlm compound UPM pun. Suka2 je tkr jadual. Aku baru je check jadual semlm pg, tup2 pg ni dah b'ubah. Wallawey! Apa neh? Mcm gampang. Aku patut ada lecture at noon, 2 jam. Tup2 ubah esok awal pg. So what the fcuk aku nak buat for the whole day? Bulshait la.. Geram aku. Sangat2 geram. Argkh!
Post a Comment