Friday, December 4, 2009

day 1 - jati diri wat?

..and the journey begins. Theres a rumour among staffs yg tak de keje, b'gosip sajork - dat dis course is held for those yg 'liat', suka retaliate and such. Sentap jgk aku dgr. I knw my reputation well. Aku jns kalo tak btol, dajalkan aku, nyusahkan aku x b'tmpt, mmg sah2 aku sound je.. Pengarah ke, Ketua Prog ke, aper ke.. sama je aku redah. But then, tgk tmpt, person and situation la. Aku aint dat bad and stupid pun. Tgk list lecturers yg kena pi pun mcm.. erm, kaki2 jwb ni eh? But hold on, aku bkn as peserta. Tp as a fascilitator. May be they need kinda person yg bila dorang2 neh b'pantun2, bg alasan bagai - aku bley 'haippp!' and trus dorg kaget dua tiga jam. Or smpai abes training. Bley? Heh. Pe pun, aku still liat rasa nak pi. My wkend. My wkend! Mencari jati diri katanyer. Heh. And dis Kak Ton CC ofc aku neh dok ngusik2 aku ajak b'sendaloka plak. Tampar kang. Mengong satu sem. Aku tadak mood lar! Argkh.
Post a Comment