Tuesday, November 10, 2009

to eat, or not to eat..

And dats the question. Diarrea dah kurang, tp perut aku still mcm tak selesa; making me wonder wat to eat at time being. I am hungry, God sake. No proper breakfast, i skipped lunch as well. By the time smpai bilik arnd 3pm, aku didnt hav anythg at all, still. And now aku was like lapar sgt, sekor kuda pun aku bley hbskan. Ermm.. So tnite, kat Ampangan. Aku wld love to go for some lite western, tp tak kena taste plak dgn senior aku neh. So aku ikut je la, tho rasa mcm phobia lagi nak makan such gerai. And menu for tnite - tea o ais, sup daging kurang pedas, and roti telur. Ok la kot, eh? And ORS, for sure. Heh. Tak pernah aku lembik lutut mcm ni, siot..
Post a Comment