Wednesday, November 18, 2009

off the pantang!




1/4 pinggan of nasik
wit byk lauk, and byk sayur..
healthy, kan?




and dammit; aku langgar 'pantang' ari neh.. supposedly aku jst had like 2 keping chapati for my regular brunch/late breakfast like usual.. tp pg neh - aku smpai je kedai akak bwh pokok tu.. lauk2 utk lunch dah siap. aand aku saw dis masak lemak labu plus kobis yg happened to be my freakin fav.. and terus aku buta2 je order nasik. it aint a big deal pun - since aku order nasik laik 'separuh dr separuh pinggan' leaving makcik tu ckp like 'cukup ke Shah, suku pinggan je neh?' kuat2 dpn org2 lain. heh. terkulat2 jap aku tersenggih.. aku need to explain pun, so aku diam2 je and senyum ceduk sayur and a bit of ati ayam goreng kunyit! God Lord - kirakan aku berapa jumlah kalori sumer neh? matilerrrrmelk. heh. aku tau it aint a big deal pun, nak makan - makan je lar! pe gado2? but the point is - dah 5 ari aku tak mkn nasik and aku breathing well je.. all dis while aku ratah sayur mcm kambeng and ratah lauk now and then.. and today - dangggg!! aku makan nasik! heh. cemaneh?


jenuh la aku berlari extra miles, extra time on the treadmills nanti.










there's no 'mkn nasik' in dis book,
to stay fit.





and gez wat? accidentally - aku terjumpak dis book on my study table, jst now. i remember i put there like coupla days back, sajer je nak khatamkan sekali lagik.. and seein it, ahain today - making me lagik mcm.. argkhhh!!


and gez wat? i brought the above book to the office now, so dat aku bley abeskan.. like, ptg ni jugak? heh.




Post a Comment