Wednesday, November 18, 2009

mid of the week, alrite!







typical Wednesday. shldve be in Kampar/Batu Gajah again today - but aku re-scheduled. and aku shldve be up above in Penang; re-scheduled. again. havin sort of meeting at 2pm yg aku cant afford to excuse myself.. Mr Bong called me up early in the morn. - he wants me to be there in Bota for a talk on CPR and Choking Management to like hundreds of budak2 pengakap.. and gez wat? aku managed to excuse myself, thank God. i dun feel like doin anythg at all for dis coupla days to come. at least up till end of the month. budak2 started go around lookin for HSR (research) supervisor - accordingly to the scope given. aku as usual - will be supervising those yg buat on Psikiatri/Kesihatan Mental. but then - budak2 neh main 'chop' je, w/o knowing wat scope/title to work on. and aku had like 12 org yg dtg jumpak aku - wanted me to be their supervisor. heh. giler aper? ramai weh! so aku perambat sekor2 balik dulu, fikir nak buat tajuk/skop kajian pe.. and then decide nak which lecturer.


aku mght be involve wit Induksi, by next week. mau tak mau - i hav to. its gonna be me, Farina, KF and Rod. Amed yg patut handle the whole crap.. tp nak pi umrah plak. aku actually tak kisah la nak pi umrah ka, al-haj ka, apa ka.. tp keje settle la dulu. howdya expect u wld be doin umrah peacefully when ur work inere - berlonggok2 tak settle, tak buat pe pun, last2 org yg tak berkaitan yg kena buat kan? aku geram, marah, sakit ati pun ada. jst dat ur bein treated like ur a blue-eye-boi of the big boss - doesnt mean u can be doin anythg at all, at ur freakin ease. so - mmg tak la.. pg2 lagik Amed dah kena sembur dgn aku.. i need to let go. sorry la Amed. ko kwn aku, alrite. w'pun tak kamcheng mana.. tp when it comes to work - aku tak suka mcm neh. jenis nak senang sorg2, susah lps kat org. mcm gampang.


aku mula rasa serabut plak dgn rambut2 aku yg tak la panjang mana neh. i wanted to keep it for a while - and i gez i'll hold on the word la kot.. tgk la, kuat mana iman aku neh. and i wanted to hav it up there, kalo btol2 nak botak balik pun - wit a reason. such as - biar dah 'mula gugur' nanti.. not naturally. but.. ermm. then again - aku tensen je tgk mamat2 kepala botak. rindu arrr! heh.



Post a Comment