Saturday, October 17, 2009

*yawn*







from left - Haziq, Kimie, Damia in her new wig.
feels like borrowing it.






never tot the berokband is functioning well ere in my kampung, i feel like - whoaaa.. for the last time aku checked, no coverage wat so ever. but then again - theres a bad side of it. aku at time being mcm sibuk sket nak buat asgment. and bila aku get connected to the web - u know lah.. FB lar, blog lar, YM! lar.. heh. ended up asgment ke mana, aper ke mana..


at time being - aku dok pulun buat my second asgment. dpn idiotbox. channel Ceria. bley? heh. keji sgt2. budak2 neh la.. bosan aku. tak abes2 Ceria. tolong la.. bila dorang bosan tgk tv, pakat2 shuffle dpn aku - wit some kinda weird songs from their mum's hp. bila aku tegur - dis minimonsters started to chant 'pak long bodo' again and again. aku pe lagik - repot trus to their mum, ended up masing2 kena tarik telinga.. haha.. kelakar aku tgk. and now masing2 buat muka tak puas ati kat aku! hehe


baru je siap 2 pages, aku dah mula rasa mcm malas sgt2. ngantuk pun ada. bosan pun ada. but i gotta be displin. displin sgt2. adoii..






Post a Comment