Monday, October 26, 2009

argkhh..




'cant u see i really am workin in ere? heh.'




now i hate Monday. i mean - i dun really hate Monday itself. jst dat - i hate today - for aku was like mcm tak cukup tangan. jst dat ari neh - aku rasa mcm banyak sgt keje to settle.. and God sake - i really do work. really, really do work - for God sake., hell yeah. and tonite - budak2 junior neh mintak aku buat tutorial. nak bincang soalan and such. and the best part is - they want it to be like 3 nites in a row. and the best part is (again) - they want me too, covering some of the topics of Psychology/Sociology yg di ajar dek one of the senior - wit alasan - 'tak faham la, sir!'. heh. matilermelk. topik org lain, aku la kena cover. jst becoz i am the only guy running the Psycho depart. bley? tak buat tutorial, fail kalo - aku jugak jenuh nak berbalas pantun. kalo buat pun - mcm ni lar.. aku pun nak stdy jugak!! ujung minggu neh ada papers! huwaaa.. but then - as usual; i am capable of multi-taskin alrite. keje, keje jugak.. tp YM! and FB, tetap! haha



its about to rain out there.. baru je plan nak jog ptg neh. mcm dah lama sgt aku tak berlari2 anak - doin the jog thang. malas la plak nak pi gym ari neh..








Post a Comment