Sunday, September 20, 2009

sunset of 1 Syawal

Its the end of 1 Syawal. The whole fmly; like 3 cars of us reached home at dawn lps puas merayau2 thru out Taiping, ere and there; ziarah saudara mara mak, abh which most of us kenal, and ada jgk yg tak brp nak kenal pun. Alhamdulillah, since mak was arnd; she's the mastermind of the whole trip then. Aku btol2 penat, letih and ngantok. Penat dgn kerenah mini2Ms, letih ngadap all sort of foods, drinks etc. And mak, bila dah ngadap all aunties etc, b'gebang mcm.. argkh, malas nak ckp. Nanti kena panah petir plak. Tp kami adik bradik tak larat buat muka, tarik muka, bermuka-muka dan lain-lain jenis mula lar, baru nak gerak. Aku and Soleh tak daya lagi dah nak ber-plasticology. Heh. So mlm ni, dah tak larat nak apa2 dah, xcpt golek2 sajork. And enjoy laksa Penang mak. Aiyoo, mok mok kuasa dua..
Post a Comment