Thursday, August 27, 2009

the heh-day!





aint kinda the day dat i really wanna go thru, God sake. i was so hooked up wit dammit-so-many-thgs rite on by the time aku punched in at 7am, up till now. even now pun - aku kena draft dis surat - yang aku mcm.. heh, meluat lar! draft2 surat ni so not me. the meeting jst now was like so-so je.. it aint easy when u hav to chair the meeting.. and the rest of the AJKs r like.. ur seniors yg 'mcm tin kosong', yr own colleagues 'yg pandai ckp keje tak buat', yg i-know-all kinda person and such. heh. aku sah-sah la byk senyum tadik, pahala - w'pun deep down, aku rasa nak sawan Tuhan je yg tahu.


budak2 health system research (HSR) finally dtg jumpak all their penyelia - itu pun lepas Mr Bong kuar surat bagai. and again - the whole bilik lecturers were like cramp wit students, including mine. aku senang - ko dtg wit otak kosong, apa pun tadak, anta proposal kajian yg ko sendiri tak faham mender nak kaji - out of the room, pls. and go get a proper life. heh. mls dah aku nak layan student2 yg asyik nak kena spoon-feed je all the time. dis aint Sekolah Rendah (J) Tamil ke haper.. heh. geram arrr..


cant wait for the workin hrs to be over. nak balik, jump into my short, lepak2 dpn idiotbox waiting for iftar.


and trow - its gonna be a long journey then!







Post a Comment