Thursday, July 16, 2009

new..






finally i am done wit the moving thgs around to the new room. a bit bigger, cooler, spacious alrite. seniors keep on teasing me - 'ko tak lama la duduk bilik ni Shah, peh ni PutraJaya la..' kinda thang. tp aku mls nak layan. masuk telinga kiri, kuar telinga kanan.. so - now, dah bley lepak2.. aku dah kemas dis room they way aku wanted it to be. biar org drop-jaw tgk bilik aku nanti.. and all the stuffs - gifts, toys, journals, research papers, notes yg aku tak pakai sgt - aku bungkus elok2 dlm kotak, put em aside.. and yeah - aku did throw some too. and aku got no choice pun. heh. aper pun - new room, new responsibility, new me. bley? huhu


bz day. despite aku ada kelas 2hrs at 2pm to 4pm nanti - Pengarah nak aku get involve wit dis orientation budak2 post-basic AEMTAC, PHC and Management - yg.. erk - sebaya2 aku, tua lagik dr aku pun ada. heh. hentam je lar bai.. bila lagik aku nak 'buli' dorang. wah! haha


gtg. will update more, soon.






Post a Comment