Wednesday, July 1, 2009

new day - mid of the week..






bz day - tho i know it aint Monday. woke up at 6am - aku tak pernah rasa dis malas nak mandi, siap2 pi keje.. iron baju pun main amek mana tersangkut dek tgn je. penat sgt, ngantuk giler. i hav one thing in mind - ptg ni after work - aku wld love to jst str8 back home, and tdo. kena khado sumer rehat mcm neh!


its a registration day - for the stdnts yg dah sem 2 up to 6. and registration day for the freshie too. KF cakap there'll be 130 of new faces.. and trow mornin, aku shall be conducting senaman pagi for em all. heh. mcm biasak - bila budak2 neh dah masuk - bilik aku pun jadik mcm tandas awam la.. budak2 kuar masuk for so many reasons - salam2, tnya khbr, tnya mp3 baru, nak jumpak aku etc etc.. aku layan setakat yg mampu je.. pyh2 aku kunci bilik, tutup mp3 aku - then only bley buat keje..


classes shall be started by next week. and next week la jugak - i'll be in hot pan - as usual. byk nak kena prepare neh! huwaaa..



Post a Comment