Tuesday, June 9, 2009

maghrib time.

By the time aku smpai rmh, bilik air dah pack. Msg2 'amek number' tggu turn utk mandi.. Its kinda nice 'view', indeed. All the mums bz kejar anak2 mandi and tkr bju so can perform Maghrib ramai2. Wheres Soleh and Cik dok btuala ke hulu ke hilir tggu turn. Rmh mak abh x la bsr mana, pattern 80an je. Bilik air pun 2 je - satu attached to bilik mak abh whereas the other one kat in between the rooms. So crowded sesgt. Aku ingat dulu waktu mini2mònsters neh kecik2 dulu, aku rajin perambat dorg mandi kat luar je, pakat2 bugil - aku sembur dgn paip. And the best part of it - is the 'bubble time'. Aku buat bubble, tiup kasik terbang and bdk2 neh loncat2 arnd mcm kena rasuk. And process còntinued smpai mak aku tjerit2 dr dlm rmh 'dah2 la along, kembang daki bdk2 tu kang!' kinda thang.. But dat was then, yrs ago. Skang mini2monsters aku byk dah bsr2 pjg, dah pndai mandi sendiri and do thgs on their own. W'pun still kdg2 ajak aku ber-bubble, mmg x lar.. Mls aku heh. And time maghrib, pakat2 hurung bilik aku bwk sjadah msg2. All dis kinda thang makes me smile away. Thgs changed nowadays, a lot of it. But then, theres a few still - like used to be. And i am glad for it all, jst the way it is. Deep down, i still got sthg bothering me alrite. Not bothering, it aint a rite word, i knw.. How i wish thgs wld be the way it is, thgs wld stay the way it is. And how i wish, i dun hav to be down on dis path, again and again - as if i din learn a thang, before..
Post a Comment