Thursday, June 18, 2009

leaving.

Done wit the thgs in the ofc., finally aku're set to go. Drive plak pi minum. So i was like a moron doin the lari-dr-rmh thang, tggu kat kete aku neh, wit all my bags, waitin for the transport. Aku hrp aku tak overpack. Aku lemah sgt when it comes to packing thgs for travellin. Mum selalu cmplain 'ni nape tak bwk whole wardrobe je, sng?' kinda thang.. Heh. Satu beg bju, small bag perkakas lelaki aku, shoe bag and beg lappy. Erm, mcm tlbey bwk je neh.. Argkh, mana driver aku neh!

5 comments:

s0l0 m0l0 + sinGle minGle + s0rG s0rG said...

jgn lupe bawak sunbl0ck...
have fun !!~

;)

Amazingly Azlynn said...

shahe, mcm terlebey beg je...
hahaha...

anyway, have fun & have a safe trip!

jelesnye hakuuuu!!!!!!

jerry maguire, jr. said...

solo - itew musti. hahaha

Azlyn - kan! hahaha.. jeles mender? esok nak bg talk - ari ni dah nak terkencit!!

looka80 said...

jm - me too. i always over packed when travelling. hehe..

jerry maguire, jr. said...

Looka - welcum to the club. huhu