Tuesday, June 9, 2009

heh!

'Its playground time!', as Kimie said. All these monsters bgayut2 kat ujung tshrt aku ajak off to the playground down there arnd 300m from mak's. Heh. Aku benci la. Tp msg2 - kak ngah and cik buat muka mtk sdekah as if 'tlg la along, help me get rid of dis kiddos' kinda thang, so aku pun on je la. Kimie dah chop aku nak suruh ayun buaian dia. Areeyna 'pak long kita main tmpt exercise tu sama, eh' while Hazwan buat muka blur suruh aku dukung. Kerjeh lah. Aku benci kalo blum pe2 lg, dah berpelok2. Huargkh!
Post a Comment