Thursday, June 25, 2009

APC KKM 2008.

Cant wait to be done wit dis. I thk i am havin a bit of sinusitis now, berat sgt forehead aku neh. Furthermore aku dah mula muak dgn habit si Amed ni yg mmg sah2 jilat dubur bos. Getik aku. Aku tau bos knew about it, he kept on smile sinis2 each time Amed react, do thgs or even say words. Tp si Amed hamba Allah neh, tak fhm2 gamaknya.. Aku tegur la sekali dua wit his inappropriateness, tp lama2 aku naik meluat pun ada.. Amed ni layak kena seligi dgn Ajak je, bru dia sdr diri.. BiaQ pi la, mls aku amek pot. Buang karan aku je memikir. In the hall now. Wit batik, its not proper to put on jeket ke haper, kang nampak mcm org TR plak, eh? So pasrah je la. Time2 ni la aku wish aku cld be a bit 'tougher' mcm Ajak. Or mcm Shah. Heh, u knw wat i mean. Jgn marah, ya. Dis Majlis Anugerah Perkhdmatan Cemerlang 2008 Kementerian Kesihatan M'sia will attended by YB Dato' Sri Liow Tiong Lai, our Mentri Keshtan M'sia. And dats make the whole thang a bit slow, wit full of protocols.. *yawn* i hate protocols, God sake.. Aiyoo, sejuk + kenyang + duduk kusyen empok = to wat? Heh. *yawn*
Post a Comment