Wednesday, April 8, 2009

another long day..



jst dat i tot i'd havin enuff rest to get goin for the rest of the week - aku received a call from a boss dat i need to go up to Parit Buntar and Gunung Semanggol for clinical visits to the hospital and health clinics there. i was like.. heh - baru je ingat nak dok office and lepak2 buat keje - dah la away from the ofc for the whole 3 days, aku cldnt finished up thgs yg sepatutnya aku dah done wit em all alrite.



tapi tak pe - aku can always singgah rumah kak ngah after done wit the visits/teaching. menu ari ni, according to ngah - masak lemak labu, ikan sardin goreng cabai. wah!! berair mek.. *bley?*



gtg. nak pi office dulu, settle coupla thgs before aku hit the road. its gonna be another long day - for me, i think.




see u ppl.

2 comments:

artisticklytouch said...

cake what?? suh aku hupdate entry tapi haram nak jenguk bila dah ada entry....suuuuuddddeeeeeeehhhhhhh!!!!!

*waffy dikenali sebagai Bedah sekarang yerr, harap maklum

jerry maguire, jr. said...

Art - weh, nanti aku pi jengok larrr.. baru je balik outstesen.. keje byk neh. mencik. jgn mrh, nanti tak jelits.