Tuesday, March 24, 2009

minimonsters.





right - pak long yg ensem, Hakimie, Hazwan, Hasif and Areeyna (pak long ni sabotaj larr tu! nampak muka separuh je.. *bley?*)






dis blurred pic takes during last break aku kat kg - had a tremendous great time there alrite. abg cik balik - bringing his Sara and Hasif together.. and kak ngah too - wit her 'gerabak' o yeah - areeyna, hakimie, hazwan and haziq. its been quite sometimes aku manage to spend quality time - doing nothg back at kampung, except for fulfilling all dis minimonsters nyer wishes and dreams. hahaha.. such as - playground, bubble-bath, silly faces and such. and aku noted dat my minimonsters neh dah besar2 panjang belaka.. kinda sad - aku baru je nak 'manja' dgn dorang. heh. areeyna dah jadik anak dara - she's 9yo now - pandai nak berchantekQ2 segala bagai.. hakimie - dah makin tinggi, paras bisep aku je.. baru je 7yo! sekali gayut kat belakang aku - mau tumbang! hazwan - he used to be 'pain in the arse'.. jenis suka merengek, menangis, manja giler.. but now - he's ok! loncat tak hengat donia nan fana'. skang si haziq je la.. yg warisi si Hazwan nyer habit waktu kecik2..



Hasif anak abg cik pun dah pandai - he used to be a bit 'aggressive' when it comes to sepupu sepapat neh - laboh je orang ikut suka dia.. tp dat was then - now dia dah besar.. 4yo kot - dha mula pandai ckp mcm org tua, main dgn sepupu2 dia very well. and rapat dgn aku! best siot.. he used to be - anti sgt dgn aku. heh.. nice. sara - ratu air mata ala2 noorkumalasari mcm tu. sket2 nanges. sket2 keriaw. so aku malas sgt nak amek pot.. kalo dia nanges kang, aku nak buat pe? sawan? heh, mmg tak larr..




basicly - dats the way life is. ppl getting older. wiser. and somehow - when u suddenly realised about dis - its alrdy kinda late. they grow up, walk on by and leave u behind, living their own lives. and all the loves one getting older, and as well leaves u behind.




nothg last forever, it is. i gez while all the love ones around us - we better make use the time alrite, do thgs together before its too late and u mght regret it then.








Post a Comment