Thursday, August 14, 2008

i think i am in a deep shait now - i called most of the hotels in PJ - almost all of em r not available for the weekend up to Tuesday!! fcuk shait! i shldve done the reservation earlier - but how wld i know? i dun even know it is the school holiday dat coming..

God Lord - where am i goin to stay? i hardly know KL - let alone PJ.

6 comments:

zean said...

ye betul, kebanyakan hotel kat kl da fully booked dah skrg. zean nak gi kl ahad ni xtau lg mana nk stay...mebi stay kat hotel area klia je la kot.khamis depan lak sib baik dah buat reservation agak awal, tu pon dpt concord je...hilton,le meridien, traders,mandarin,PNB, zon..sumer penuh daaaaaaaaa...huhuhu.
shah try maya hotel, semalam x fully booked lg!

jerry maguire, jr. said...

maya hotel? jauh tak dr PJ?

zean said...

hehe..zean bab2 kl ke pj ke shah alam ke mana2 ke area sana mmg buta la shah. cuma semalam masa kawan buat booking dia bg zean 3 option, concord. crown princess ngan maya, sbb lain mmg kebanyakannya da penuh.

budleee said...

ouch! sorry for the bad news.. no friends to crash out for the night?

jerry maguire, jr. said...

i mght pacak khemah je kot..

looka80 said...

jm - u can always crash at my crib dude! FOC. huhu.