Wednesday, August 20, 2008

i am not sure where did i put thumb-drive Kingston 4G yg aku bwk pi PJ baru neh for the Tony Buzan - beside there's nota2 kursus inside there - ada lot of other files yg penting.. incldng for trow 2 hrs class.. jenuh dah aku selongkar beg baju, beg komputer.. segala jenis bag - but i cldnt find it.. aku rasa mcm nak menanges je.. mati la mcm neh.


aku rasa geram sgt - bkn salah saper pun. its my own fault. aku mcm ni lar - careless.


argkhhh..
Post a Comment