Monday, July 14, 2008

Monday morn., and it aint crazy!!



me and Kimie and Areeyna.. hehe.. macho tak pak long iteww?



kinda miss my mini-monsters - i think i shld be doin the balik kg ujung minggu neh.. dah dkt 3 minggu tak silap aku - aku tak balik kg.. so - dis weekend rasanya aku free - even if i am not, think i'll definately clear up some time - so dat aku wld be able do the balik kg thang..
still feelin tired - but it is a great Monday indeed. 8 to 10 class jst now went off smoothly, aku masuk for a bout 1 setgh jam - aku left em all wit some asgments (dats wat i do! haha..). and they will be submitting their papers by trow. w'pun byk 'oooooooohh' and 'aaaaaa..' from all the stdnts - aku cldnt careless, nanti next week i will be havin 2 more hrs wit em all, for the same tajuk, 2nd part. and ptg ni 4 to 5pm, aku got anther 1 hr (bukan mcm MakCik - she got 2 hrs to go! huhuhu..); its gonna be Criminal Procedure Code - 1 jam yesshh!
they will be havin a farewell lunch for 2 staffs yg akan out of dis kolej lunch time neh - wah! save btol mek cenggini.
hehe


5 comments:

IDA said...

hellehh.. esok 4 jam + i jam smlm yg ko peruntukkan untuk kunyahan berhemat = 5 jam! yessss! cukup untuk dinobatkan sebagai kuli negara lagik sekalik! tepuk to pak cik!

zean said...

kite mcm pernah nampak pic ni...hehehe

Beruang Madu said...

Pak Long memang nampak macho tapi muka nampak sedih lah ... kenapa yer?? nampak penat pun ada jugak... apasal nampak tka heppi

jerry maguire, jr. said...

heh - the 1hr aku dah locate to next wk, the next 4hrs - kcg puteh sajork.. huhu.. PBL jer. ahak

Aizat said...

macho ke machoyyy..choy..choy..

muahahahah...