Thursday, July 10, 2008

erk..

Apiz called me up - he was askin me aku nak ke tak naik dgn dia jer - driving down to KL so dat he can tong-tong wit me; me on the toll, and he's on the minyak. first - definately a no-no. i wld barely breathin, definately - dat aku alrdy called Aizat dat i'd stay put in his place then.
sembang2 dgn Ajak - aku ikut je cdgan Ajak - to go and back in ere wit Apiz, but there in KL; we'll go separate ways.. huhu..
idiot je bunyik. but does it matters? at least - aku dah jaga dua bijik ati. kan?
*watever*

4 comments:

Beruang Madu said...

Jaga 2 bijik hati... sama macam berbohongkan?? tapi takper asal orang tak gaduh... u are cool dude.. I like it

jerry maguire, jr. said...

bukan berbohong - dosa oooo.. hahaha.. cuma mls nak buat alasan, tu je..

nazzman ibrahim said...

pandainya bro kita ni hehehe ibarat tarik rambut dalam tepung kan bro ops betul ke ni hahaha

tersalah komen N3 tadi sorry ekkk
senyum skit bro kerana senyumanmu sungguh manis hahaha

jerry maguire, jr. said...

tarik rambut dlm tepung? cari gula2 dlm tepung tau arrr.. huhu